FaceBook YouTube
FaceBookon facebook

ADLO dørvindue design

Det kombinerer alle fordelene ved ADLO fuld og glas ovenlys.

  • Den mest fremtrædende kvalitet er den højest mulige sikkerhed mod indbrud. Konstruktionen af denne ovenlys er den samme som på ADLO sikkerhedsdør: attesteret glas forankring med beskyttelse mod nysgerrige det åbne, afsluttet forankring af tagvinduet ind i væggen, bevidnet sikkerhed glas, der overholder i sin modstand, med en "meget høj beskyttelse", op til klasse 4, baggrundsbelysning af din indgang enten med translucent eller transparent glas, fremragende varmeisolering kvaliteter ved Termo teknologi, triple isolering af den fulde påfyldning, Termo triple-ruder med sikkerhedsglas i midten, Termo ramme med afbrudt varme bro
  • og plus uovertruffen række designs. Du kan anvende den samme glasdesign option som for din ADLO dør, eller vælg din egen glas design. Tilgængelig er forskellige farvekombinationer til overfladen med forskellige farver, former og materialer til rammer. Alt kan kombineres med farven af glasset, hvor det kan være også anderledes på ydersiden og indersiden - glas Farve, glas Sprela. Det tjener til at beskytte din opvarmede rum danner det udendørs miljø.
  • Unbreakable sikkerhed i tagvindue rammen, dets forankring, alle farvemuligheder, førsteklasses kvalitet antirust-funktioner, alle disse egenskaber er de samme som på ADLO sikkerhed dørkarmen.

Adlo dk

Produkter

Services

iADLO

Andet

ADLO i Danmark Realiserede projekter Videogalleri

Cookies