FaceBook Twitter YouTube
FaceBookon facebook

Branddøre | Red dyrebar tid med en branddør – Se her!

En branddør kan forhindre, at ilden hurtigt spreder sig. Med en branddør kan du holde branden ude i mindst 30 minutter alt efter, hvilken af vores døre du vælger. En branddør gør en stor forskel for, hvor godt du er sikret ved brand. Derfor har både erhverv, institutioner og privatpersoner fået øjnene op for, hvordan branddøre kan give optimal sikkerhed for, at mennesker og materiel kan blive reddet i tide, hvis der skulle opstå brand. Branddøre kan ganske enkelt blive dit livs vigtigste investering!

En brand kan koste tusindvis af kroner, når det ødelagte skal genopbygges og repareres. Med branddøre køber du dig dyrebar tid til at redde dig selv, dine nærmeste og vigtige ejendele. Dine branddøre sikrer en minimal spredning af ilden og flere minutter at løbe på.

Se vores store udvalg af branddøre

Har du besluttet dig for at sikre din bolig eller virksomhed med branddøre? Hos os kan du vælge mellem en lang række branddøre. Vælg størrelse, farvevalg og tilbehør, så din branddør passer til bygningen og dine behov. VI kan desuden levere specialløsninger, hvis du har helt særlige ønsker. Vi har fremstillet individuelle produkter i over 20 år, og vi kan også fremstille den perfekte branddør til dine behov.

Vælg i første omgang mellem branddøre i vores økonomiserie eller eliteserie. Begge serier opfylder alle EU-standarder, men vores eliteserie er særligt modstandsdygtige overfor indbrud.

Branddøre kan holde branden ude i 30-60 minutter

Det vigtigste, når du skal vælge branddøre, er deres evne til at holde ilden ude. De mest almindelige branddøre har en brandcertificering på 30-60 minutter (minutter inden ilden kan brænde igennem døren). 

Vælg design og tilbehør

Vælg derefter størrelse på dine branddøre samt deres materiale, farve og design. Vælg desuden tilbehør til dine branddøre. Størstedelen af vores elementer kan kombineres, så du får et utal af valgmuligheder til at sammensætte branddøre i rette størrelse og design. Vælg den rette størrelse og bemærk, at du ikke har mulighed for at ændre branddørens konstruktion uden tilladelse fra din kommunes tekniske forvaltning.

Har du brug for hjælp til valg af branddøre, vil du vide mere om vores døre eller bestille dine branddøre med det samme? Så kontakt os allerede i dag. Vi svarer på din forespørgsel hurtigst muligt!

Adlo dk

Produkter

Services

iADLO

Andet

ADLO i Danmark Realiserede projekter Videogalleri

Cookies