FaceBook Twitter YouTube
FaceBookon facebook

Fyldt ADLO dørvindue

  • Hvis du kun har brug for at æstetisk færdiggøre døren byggeri hul, eller du ønsker at understrege vigtigheden af din ADLO dør, skal du vælge en unik mulighed for en fuld ovenlysvindue. Det vil give dig en ubrydelig sikkerhed og den højest mulige modstand mod hærværk, eller endog mod tunge værktøjer af indbrudstyve.
  • Fuld Security Skylight Det tjener til en beskyttelse af plads mellem indvendige rum eller en uopvarmet rum fra det ydre miljø. (!) En tredobbelt stålplade dækker hele overfladen og er forbundet med ADLO-teknologi - bevidnet forankring - i sikkerhed dørkarm, der er modstand mod nysgerrige det åbne. Alt er skjult under en æstetisk overfladebehandling, der er identisk med din ADLO sikkerhed døren; i almindeligt design, for alle indvendige overflader. Dybden af fyldstof er 18 mm.
  • Fuld Door Security Skylight? Det tjener til at beskytte din opvarmede rum udefra miljø. Det har de samme egenskaber som den fulde ovenlys og også fremragende isolering, lige med din ADLO sikkerhedsdør, da dens fyldstof konstruktion er den samme. Den udvendige udseende kommer ikke kun i almindeligt, men også i tremme design, med alle overflader er tilgængelige for Exterior Termo. Dybden af fyldstof er 60 mm.
  • Unbreakable sikkerhed i tagvindue rammen, dets forankring, alle farvemuligheder, top kvalitet antirust funktioner - alle disse egenskaber er de samme som på ADLO sikkerhed dørkarm

Adlo dk

Produkter

Services

iADLO

Andet

ADLO i Danmark Realiserede projekter Videogalleri

Cookies