on facebook

Sikkerhedsdøre | Bestil din sikkerhedsdør her!

Sikkerhedsdøre
Vi har et stort udvalg af sikkerhedsdøre, der kan holde lyd, brand og indbrudstyvene ude. Vælg din sikkerhedsdør fra en bred vifte af serier og sikkerhedsklasser.

Sikkerhedsdør i økonomiserien
Vores sikkerhedsdøre i økonomi-serien opfylder alle EU-standarder og certifikater for modstand mod indbrud i indbrudsklasse 1, 2 og 3 til meget rimelige priser.

Sikkerhedsdør i eliteserien
Vores sikkerhedsdøre i ELITE serien kan modstå en langt bredere vifte af angrebsmetoder, og de opfylder alle EU-standarder og certifikater for modstand mod indbrud. Dørene er udviklede i løbet af vores mere end 20 års erfaring fra indbrud med voldelige metoder.

Med en masse forbedringer i designet er sikkerheden med garanti altid væsentligt højere, end hvad der kræves til tilsvarende indbrudsklasse. Vælg indbrudsklasse 2, 3, 4 og sågar 5.

ADLO – de sikreste sikkerhedsdøre på markedet!

Vælg mellem brandcertificering og/eller ubrændbar overflade. Fra grundlæggende sikkerhed til sikkerhedsdøre af stålkonstruktion med 30, 45 og op til 60 minutters sikkerhed; alle som EU-standarder.

Vælg lydisolering fra 33 dB, 39 dB, 40 dB, 42 dB op til AUDIO for alle de krævede EU-standarder.

Vælg størrelse skræddersyet til dine behov. Vælg bredde, højde, enkelt og dobbelt blad og tilføj eventuelt vinduer i din sikkerhedsdør. Vi vil anbefale den mest hensigtsmæssige profil for karmen, dybden og tykkelsen af væggen, placering mv. Hvorfor tilpasse sig til standard?

Vælg materiale på overfladen af dine sikkerhedsdøre: Vælg mellem lamineret MDF Sprela/Geta overflade, naturlig krydsfiner eller massivt træ.

Vælg farve og design af sikkerhedsdøren. Strukturen i træet, glat, liste, profil, kassette mv. Husk at du har mulighed for at have forskellige farver og overflader på hver side af døren. Du kan give din karm farve eller samme materiale som døren, eller ådringsmale den som træ. En tofarvet karm og farvet sikkerhedstærskel er naturligvis også muligt.

Vælg tilbehør til din dør: Cylindre, nøgler, beslag med dørknop eller håndtag, dørspion, kæde eller dørvagt.

Sikkerhedsdøre med glasruder er også en mulighed! Vælg sikkerhedsglas i indbrudsklasse 2, 3 eller 4. Vælg desuden størrelse og glassets form. Du kan vælge mellem klart eller dekorativt glas, enkeltruder eller tredobbelt termoglas. Alle vinduer er testede og certificerede med en garanti mod tvangsåbning.

Placering af sikkerhedsdøre
Sikkerhedsdøre kan monteres indendørs, fx i opgange eller andet beskyttet område. Udendørs tilbyder vi disse to muligheder:
• AQUA ved indgang til uopvarmede områder
• TERMO ved indgang til opvarmede værelser

De fleste af de valgfrie elementer kan kombineres på kryds og tværs, hvilket giver dig et overvældende antal af varianter og typer af design af din sikkerhedsdør. Alt efter dit behov.

Hvis du har andre særlige forespørgsler, så prøv via vores "Specialløsninger".

Referencer

Eksteriør Termodøre

ADLO Sikkerheds Dørvagt

Noblesse

Adlo dk

Produkter

Services

iADLO

Andet