FaceBook Twitter YouTube
FaceBookon facebook

Sikkerhedsdøre | Bestil din sikkerhedsdør her!

Sikkerhedsdøre
Vi har et stort udvalg af sikkerhedsdøre, der kan holde lyd, brand og indbrudstyvene ude.

Sikkerhedsdøre i økonomi-serien
Vores sikkerhedsdøre i økonomi-serien opfylder alle EU-standarder og certifikater for modstand mod indbrud i indbrudsklasse 1, 2 og 3 til meget rimelige priser.

Sikkerhedsdøre i eliteserien
Vores sikkerhedsdøre i elite-serien kan modstå en langt bredere vifte af angrebsmetoder, og de opfylder alle EU-standarder og certifikater for modstand mod indbrud. Dørene er udviklede i løbet af vores mere end 30 års erfaring.
Med en masse forbedringer i designet er sikkerheden med garanti altid væsentligt højere, end hvad der kræves til tilsvarende indbrudsklasse. Vælg indbrudsklasse 2, 3, 4 og endda 5.
Med ADLO har du mulighed for at skræddersye din helt egen dør!

Vælg mellem brandcertificering og/eller ubrændbar overflade. Fra grundlæggende sikkerhed til sikkerhedsdøre af stålkonstruktion med 30, 45 og op til 60 minutters sikkerhed; alle efter EU-standarder.

Vælg lydisolering mellem 33 dB, 39 dB, 42 dB og op til AUDIO for alle efter EU-standarder.

Hos ADLO Sikkerhedsdøre tilpasser vi din dør efter dine behov, fra målene på din dør/karm, materialet på døroverfladen, farve og design (fra glasruder i døren til fyldninger eller lister efter eget ønske), indvendige og udvendige døre, til tilbehør (sikkerhedscylindre, nøgler, håndtag, dørspion m.m.). De fleste er valgfrie elementer og kan kombineres på kryds og tværs, hvilket giver dig et overvældene antal af varianter og typer af din sikkerhedsdør. Alt efter dit behov.

Adlo dk

Produkter

Services

iADLO

Andet

ADLO i Danmark Realiserede projekter Videogalleri

Cookies